Schrijf jouw LiquiHorse review

Wil jij met ons delen wat jouw LiquiHorse ervaring is? Vul dan de onderstaande vragen in. We hebben een aantal voorbeelden onder op deze pagina gezet. Schrijf bijvoorbeeld hoe je voert, hoelang je het al voert en wat de reden was om te starten en wat je nu aan je paard kunt merken.

Over welk LiquiHorse product schrijf je deze review? Je kunt er 1 kiezen en desnoods in de tekst aangeven wat je ervaringen met het eventuele 2e product zijn.

Welke score geef je het product?

Privacyverklaring

1 + 15 =

Voorbeelden van reviews

Erg mooi product! Pony krijgt hiermee precies wat hij nodig heeft. Merk dat hij goed in zijn vel zit en verhaart er makkelijker door. Glimt tegen je op!!!

Kim Witte

LiquiHorse Basis

Ik voer mijn wedstrijdpaard de greenhorse luzerne met daarover heen liquihorse relax plus en liquihorse energie oil. Voorheen wilde hij de relax heel slecht eten maar in combinatie met de luzerne en de engerie oil eet hij zijn voerbak snel leeg. Daardoor is hij in een super krachtige conditie en relaxed in de dressuurbaan. Krachtvoer in de vorm van biks is hierdoor niet nodig.

Piet de Ronde

LiquiHorse Energy Oil

Mijn paard loopt veel ontspannender ,hij let niet meer zo op wat er buiten de bak gebeurt ,hij heeft veel meer de aandacht bij mij.,hij vind de smaak goed ,ben heel tevreden over dit product,men zegt dat mijn paard er nog beter uit is gaan zien, ga het zeker door gebruiken.

Yvonne Wolff

LiquiHorse Relax